Beignets en kroepoek met Klaartjes Kaas pittig belegen en Klaartjes Kaas perfect oud

Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden kroepoek

  • 1⁄2 liter blanke fond
  • 150 gram tapioca meel
  • 100 gram schilfers Klaartjes Kaas pittig belegen en Klaartjes Kaas perfect oud
  • Peper en zout

Benodigdheden beignets

  • 75 gram schilfers Klaartjes Kaas pittig belegen
  • 75 gram schilfers Klaartjes Kaas extra oud
  • 250 ml water
  • 100 gram boter
  • 125 gram bloem
  • 4 volledige eieren
  • Peper en zout

Bereidingswijze kroepoek

  1. Snij de appel in fijne linten en de andere ingrediënten in blokjes.
  2. Maak cannelloni’s van de appel en de Klaartjes Kaas, doorprik met een prikkertje.
  3. Meng de salades en noten. Breng op smaak met olie, appelazijn en peper en zout.
  4. Spuit de chutneys (zie foto) en dresseer je bord.

Bereidingswijze beignets

  1. Snij de appel in fijne linten en de andere ingrediënten in blokjes.
  2. Maak cannelloni’s van de appel en de Klaartjes Kaas, doorprik met een prikkertje.
  3. Meng de salades en noten. Breng op smaak met olie, appelazijn en peper en zout.
  4. Spuit de chutneys (zie foto) en dresseer je bord.

Smakelijk !!
Webdesign by Innovate-iT