Beignets en kroepoek met Klaartjes Kaas pittig belegen en Klaartjes Kaas perfect oud
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden kroepoek
-
1⁄2 liter blanke fond
-
150 gram tapioca meel
-
100 gram schilfers Klaartjes
Kaas pittig belegen en Klaartjes
Kaas perfect oud
-
Peper en zout
Benodigdheden beignets
-
75 gram schilfers Klaartjes Kaas
pittig belegen
-
75 gram schilfers Klaartjes Kaas extra oud
-
250 ml water
-
100 gram boter
-
125 gram bloem
-
4 volledige eieren
-
Peper en zout
Bereidingswijze kroepoek
- Snij de appel in fijne linten en de andere ingrediënten in blokjes.
- Maak cannelloni’s van de appel en de Klaartjes Kaas, doorprik met een prikkertje.
- Meng de salades en noten. Breng op smaak met olie, appelazijn en peper en zout.
- Spuit de chutneys (zie foto) en dresseer je bord.
Bereidingswijze beignets
- Snij de appel in fijne linten en de andere ingrediënten in blokjes.
- Maak cannelloni’s van de appel en de Klaartjes Kaas, doorprik met een prikkertje.
- Meng de salades en noten. Breng op smaak met olie, appelazijn en peper en zout.
- Spuit de chutneys (zie foto) en dresseer je bord.
Smakelijk !!