Cannelloni van
Klaartjes Kaas romig jong met Granny Smith-appel en een fris kruiden-notenslaatje
Ingrediënten voor 4 personen
-
100 gram gesneden Klaartjes
Kaas romig jong
-
1 Granny Smith-appel
-
Olijfolie
-
Appelazijn (azwijn)
-
Peper en zout
-
12 gedroogde walnoten
-
20 gram pompoenpitten
-
20 gram zonnebloempitten
-
Bieslook
-
Fijne gele friseesla
-
Chutney van kweepeer en duindoornbes
-
Jonge spinazieblaadjes
-
Platte peterselie
-
Japanse bergpeterselie
-
Atsina cress
-
Rotskers
-
Maanlichtzuring
-
Dropplant
Bereidingswijze
- Snij de appel in fijne linten en de andere ingrediënten in blokjes.
- Maak cannelloni’s van de appel en de Klaartjes Kaas, doorprik met een prikkertje.
- Meng de salades en noten. Breng op smaak met olie, appelazijn en peper en zout.
- Spuit de chutneys (zie foto) en dresseer je bord.
Smakelijk !!