Krokante sushi van Yellow Fin tonijn & koriander, Klaartjes roomkaas kruiden met gembersiroop & Wasabi

Ingrediënten voor 4 personen

  • Yellow Fin tonijn 160gr pp
  • koriander
  • chilipeper
  • Norivel
  • Paniko
  • eidooier
  • Klaartjes roomkaas kruiden
  • sweet chili saus
  • Gember
  • Suiker
  • peper en zout

Bereidingswijze

Snij de tonijn in blokjes, marineer ze vervolgens met korian- der, chilipeper, 2 druppeltjes sweet chili saus en zout. Rol ze op in de Norivel en panneer ze met eigeel en Panko. Maak een gembersiroop en meng deze met de Klaartjes roomkaas, laat even afkoelen en doe de mengeling in een spuitzak. Frituur de tonijnrolletjes heel kort op 180°C. Snij de kro- kante sushi in gelijke stukjes. Spuit er de gemberkaas boven- op. Afwerken met Shiso en crumble van wasabi.

Smakelijk !!
Webdesign by Innovate-iT