Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met lamsoren, wakame en Klaartjes roomkaas kruiden

Bereiding

  • Stap 1

    Komkommer in fijne plakjes snijden,de lamsoren kort koken en afkoelen en tesamen mengen met de wakame en klaartjes- kaas.

  • Stap 2

    Deze zilte salade mengeling dresseren we in een ringetje op het bord, hierop leggen we de fijne carpaccio plakjes van de sint jacobsvruchten en werken af met grof zout en vers gemalen peper.

  • Stap 3

    Als decoratie spuiten we nog kleine bolletjes dashi gel en bolletjes klaartjes kaas op de sint jacobscarpaccio en verder nog enkele blaadjes purpere shiso en wat kaviaar.

  • Stap 4

    We steken er als laatste nog een mooi takje crazy pea in ( oogt heel decoratief) en besprenkelen het gerechtje nog met heerlijke huisgemaakte curry-olijfolie.

Smakelijk!

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • lamsoren
  • komkommer
  • wakame
  • sint-jacobsvruchten
  • grof zout en peper
  • Klaartjes roomkaas met verse kruiden
  • dashi-gel
  • Facultatief als versiering: kaviaar, shiso, crazy pea, ...

Onze kazen
Een hap uit ons assortiment

Subtiele smaken, perfect in balans!

De klassieke smaakbeleving van kaas

Voor de fijnproevers:
Klaartjes Kaas bij
jouw favoriete verkooppunten!
Voor de fijnproevers:
Klaartjes Kaas bij
jouw favoriete verkooppunten!